«Θα σας θάψουμε ζωντανούς!»


Με ρόπαλα, φωτοβολίδες, αναμμένους πυρσούς και απειλές του τύπου «Θα σας θάψουμε ζωντανούς!» μερικές δεκάδες ακροαριστεροί αναρχικοί επιτέθηκαν χθες το απόγευμα στη δεύτερη μεγαλειώδη ακομμάτιστη συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» στο Σύνταγμα. Από αυτούς τους φοβερούς …δημοκράτες 32 κατέληξαν σήμερα στον Εισαγγελέα, για να δικαστούν για 4 πλημμελήματα.

Οι δύο επιθέσεις των αναρχοαριστερών δεν εμπόδισαν τη συγκλονιστική συγκέντρωση χιλιάδων νοικοκυραίων Αθηναίων πολιτών, που γέμισαν για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες το Σύνταγμα, για να φωνάξουν υπέρ του ευρώ και να πιέσουν την κυβέρνηση να αποφύγει σε κάθε περίπτωση τη ρήξη και την έξοδο από την ΕΕ.

Η χθεσινή συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» σημαδεύθηκε από δύο συγκινητικά στιγμιότυπα: η τεράστια ελληνική σημαία που μεταφέρθηκε στα χέρια πάνω από το πλήθος και κατέληξε να σκεπάσει τον Άγνωστο Στρατιώτη, αλλά και η συμμετοχή του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν άφησε τα 97 χρόνια του να τον εμποδίσουν να συμμετάσχει και εκείνος, δίνοντας ένα εμβληματικό μήνυμα υπέρ της αδιατάρακτης θέσης της Ελλάδας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.

Και κάτι διαφορετικό: εθελοντές καθάρισαν, μετά το τέλος της συγκέντρωσης, το Σύνταγμα και το παρέδωσαν άψογο!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.