«Καταποντίστε την Ελλάδα!»


«Τυχόν εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έστελνε το ίδιο βράδυ μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα. Και θα την καταποντίσουν!» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ 100,3 ο πρώην Υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Ο Σαμαράς έκανε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα και πρέπει να τις συνεχίσει, ακόμα κι αν χάσει τις εκλογές. Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λαϊκίστικο εθνικοφασιστικό κόμμα… Αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την Κουμουνδούρου» πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος.
Λίγο αργότερα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Δημήτρης Στρατούλης (φωτογραφία)  επιβεβαίωσε ουσιαστικά τον οικονομικό πανικό, που θα προκαλέσουν οι πρώτες αποφάσεις μιας αριστερής κυβέρνησης. «Θα πάμε με το πρόγραμμά μας στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα. Για το ζήτημα του μνημονίου και των εφαρμοστικών του νόμων δεν έχουμε να ρωτήσουμε κανέναν. Η Βουλή των Ελλήνων τα ψήφισε και Βουλή των Ελλήνων θα τα καταργήσει.  Είναι πεντακάθαρο το συγκεκριμένο ζήτημα».

Και πρόσθεσε: «Για το δημόσιο χρέος, πρέπει να γίνει σαφώς διαπραγμάτευση. Στην όποια διαπραγμάτευση πρέπει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να πάει αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της και να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία: από το διεθνή διαχειριστικό έλεγχο μέχρι αυτά που μας οφείλει η Γερμανία. Το πρόγραμμά μας, θα το πάμε μέχρι τέλους».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.