«Μένουμε Ευρώπη» και αυτή τη Δευτέρα σε Σύνταγμα και Λευκό Πύργο!


Η μεγαλειώδης επιτυχία της χθεσινής αυθόρμητης και ακομμάτιστης συγκέντρωσης των Αθηναίων πολιτών στο Σύνταγμα με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη!», αλλά και η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ το απόγευμα της Δευτέρας με μοναδικό θέμα την Ελλάδα, «ξανακατεβάζει» τους νοικοκυραίους αυτής της ταλαίπωρης πατρίδας στο δρόμο!

Έτσι, αυτή τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 7.30 μμ, στο Σύνταγμα και το Λευκό Πύργο οι πολίτες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα «σφυρίξουν» προς κάθε κατεύθυνση την αδιαπραγμάτευτη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.

Ειδικά, για τη νέα συγκέντρωση της Αθήνας, οι πολίτες που την οργανώνουν, ανακοίνωσαν:

«Πολίτες της Αθήνας

Την Δευτέρα πραγματοποιείται μια ακόμα Σύνοδος Κορυφής στην Ευρώπη, η οποία θα είναι καθοριστική για την χώρα μας. Η κλεψύδρα αδειάζει και το καράβι Ελλάδα πλησιάζει ακυβέρνητο στα βράχια. Οι χειρότεροι φόβοι μας καθημερινά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα.

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των πολιτών της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη, μας έδειξε το δρόμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό.

Να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες πολλοί περισσότεροι, να βροντοφωνάξουμε και πάλι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ!

Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επεξεργάζονται σχέδια GREXIT, δραχμής και μετατροπής της χώρας μας σε νησίδα «δημοκρατίας» σταλινικού τύπου.

Εμείς οι πολίτες που απαιτούμε να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στο Ευρώ, που απαιτούμε να παραμείνει μέλος της μεγάλης Δημοκρατικής Κοινότητας, πρέπει να είμαστε και πάλι στο Σύνταγμα την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:30 κρατώντας μόνο Ελληνικές και Ευρωπαϊκές σημαίες και τις σφυρίχτρες μας.

Η Πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες και όχι σε κόμματα. Είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν όλοι ανεξαιρέτως.»

Τα σχόλια έχουν κλείσει.