«Τουριστική ατραξιόν» οι λαθρομετανάστες για την Χριστοδουλοπούλου!


«Ο τουρίστας γνωρίζει πού έρχεται. Εξάλλου οι τουρίστες πάνε όπου υπάρχουν παραξενιές. Πάνε στην Ινδία όπου πεθαίνουν τα παιδιά στον δρόμο, δεν έχω δει να έχει ανακοπεί το τουριστικό ρεύμα.  Πάνε στην Αίγυπτο όπου κοιμούνται οι άνθρωποι στα νεκροταφεία. Γιατί δηλαδή, τι θα κάνει ο Σύρος σε αυτόν που πάει για μπάνιο;»!

Αυτές και άλλες ανοησίες τόνισε σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα η Υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου. Αυτή, που προχθές όταν της επεσήμανε δημοσιογράφος τηλεφωνικά ότι είναι απερίγραπτη η κατάσταση στο Πεδίο του Άρεως από τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες, απάντησε «Και τι θέλετε να κάνω; Εγώ είμαι Βρυξέλες, πάρτε στο Υπουργείο!».

«Δεν ξέρω εσείς τι διακοπές κάνετε… Υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχεία που είναι περιορισμένα και δεν βλέπουν τίποτα. Και αυτό που λέω το επαναλαμβάνω: Δεν πάει κανείς πουθενά χωρίς να γνωρίζει. Στην Αθήνα δηλαδή την Ομόνοια έρχεται να δει; Ούτε την πλατεία Βικτωρίας. Θα έχουμε το μεγαλύτερο τουριστικό ρεύμα φέτος» συνέχισε ακάθεκτη η κ. Χριστοδουλοπούλου, απαντώντας στο ερώτημα «Τι θα λέγατε σε έναν τουρίστα που έχει κλείσει τις διακοπές του στη Λέσβο;».

Παράλληλα, η Υπουργός Μετανάστευσης αποκάλυψε ότι, επειδή η κυβέρνηση δεν έχει χρήματα να εξοφλήσει τις εταιρείες catering που είχαν αναλάβει τη σίτιση των λαθρομεταναστών, αυτή την αποστολή ανέθεσε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου στο Στρατό (!), ελπίζοντας να έρθουν κάποια χρήματα από την ΕΕ τον επόμενο μήνα…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.