Έρχεται η Huffington Post Greece


Το παράθυρο της διεθνούς ειδησεογραφίας στην Ελλάδα και των ελληνικών εξελίξεων στον κόσμο ανοίγει στις 20 Νοεμβρίου η ελληνική έκδοση της βραβευ­μένης με Pulitzer πρωτοποριακής πλατφόρμας ειδήσεων και ψυχαγωγίας Huffington Post.

Το ελληνικό portal της Huffington Post δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Μαριάννας Λάτση, του Πέτρου Παππά, της Ευγενίας Χανδρή και του Δημήτρη Μάρη της 24Media, εταιρεία στην οποία η Αmerica On Line (AOL) εμπιστεύτηκε αυτό το πρωτοπόρο εγχείρημα στην Ελλάδα.

Σε κοινή τους δήλωση οι συντελεστές αυτής της επιχειρηματικής προσπάθειας δήλωσαν: «Πιστεύουμε πως η ψηφιακή οικονομία ήδη αποτελεί -και θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον ακόμα περισ­σότερο- έναν από τους βασικούς πυλώνες οικονομικής ανάπτυξης και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα. Επιθυμούμε να στηρίξουμε ενεργά επενδύσεις προς αυτή την κατεύθυνση και αναμφισβήτητα η ελληνική Huffington Post συνιστά εξαιρετικό παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικού εγχειρήματος και έμπρακτη απόδειξη της εξω­στρέφειας που πρέπει να έχει η χώρα μας στη νέα εποχή».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.