Έτσι είναι σήμερα η καταζητούμενη Παναγιώτα Ρούπα


Φωτογραφίες της καταζητούμενης για τρομοκρατία Παναγιώτας (Πόλα) Ρούπα, συντρόφου του αρχιτρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη στην πρόσφατη συμπλοκή στο Μοναστηράκι, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Στις τέσσερις φωτογραφίες από κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας η Πόλα Ρούπα εμφανίζεται με κοντά ξανθιά μαλλιά, γαλάζιο t-shirt, μπλε σκούρο παντελόνι, καφέ πέδιλα, μπεζ τσάντα ταχυδρόμου, σακίδιο πλάτης, ενώ φαίνεται να κρατά στα χέρια της και ένα παιδικό παιχνίδι.

Τα στοιχεία της ταυτότητάς της είναι Ρούπα Παναγιώτα του Βίκτωρα και της Ειρήνης, γεννηθείσα την 3/4/1969 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.  Μαζί δόθηκε προς σύγκριση και μια φωτογραφία της Ρούπα από την αρχική σύλληψή της την 10/4/2010.

Ενδέχεται η Παναγιώτα Ρούπα να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai Accent, χρώματος ασημί και αριθμό ΥΗΤ-2959, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς Νικόλαος Μαζιώτης.

Η ΕΛ.ΑΣ. καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το πρόσωπο των φωτογραφιών να καλέσει τα 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.