Απειλούν να διώξουν ένα παιδί από τη Σχολή Χίλλ λόγω της …Περιστέρας!


Οι φωτογραφίες της Περιστέρας (Μπέττυ) Μπαζιάνα στην αυλή του ιδιωτικού σχολείου Χιλλ την ημέρα του αγιασμού, που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο,  ήταν η αφορμή η διεύθυνση του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου να στείλει εξώδικο στον φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνο, ο οποίος βρισκόταν εκεί μαζί με το παιδί του, και τώρα απειλείται με αποβολή του παιδιού του από το σχολείο!

«Με αγανάκτηση διαπιστώσαμε ότι λίγο μετά τη λήξη του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 11.9.2015 δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της κ. Μπαζιάνα, μητέρας παιδιού που φοιτά στο νηπιαγωγείο μας και συζύγου πρώην πρωθυπουργού κυρίου Αλ. Τσίπρα», αναφέρεται στο εξωδικαστικό έγγραφο που απεστάλη προς τον κ. Κουτρουμάνο, τον οποίο η σχολή Χιλλ θεωρεί ως «ένοχο».

«Σύμφωνα με μαρτυρίες δασκάλων και αρκετών γονέων, οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίος λήφθηκαν μπροστά από το κτίριο του νηπιαγωγείου και απεικονίζουν και άλλους γονείς, λήφθηκαν από εσάς. Μάλιστα σε μια από τις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται και ένας μαθητής του νηπιαγωγείου. Οι εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες αναπαρήχθησαν από πολλές ιστοσελίδες και προβλήθηκαν και στην τηλεόραση, πέρα των άλλων, προκάλεσαν τον θυμό και την ενόχληση πολλών γονέων, οι οποίοι έσπευσαννα διαμαρτυρηθούν… η φωτογράφηση γονέων εντός του σχολείου μας και η δημοσίευση τους, χωρίς τη ρητή συναίνεση τους, συνιστά πράξη παράνομη.

Επίσης, πρόκειται για ενέργεια ηθικά αδικαιολόγητη και απαράδεκτη, η οποία συμβαίνει για πρώτη φορά στη σχολή Χιλλ και η οποία θίγει αφενός μεν την προσωπικότητα των εικονιζόμενων αφετέρου δε  τη φήμη του σχολείου μας», αναφέρει το εξώδικο.

«Κατόπιν των ανωτέρω διαμαρτυρόμεθα εντόνως προς εσάς για την ως άνω συμπεριφορά σας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας και σας καθιστούμε υπεύθυνους για τη ζημιά την οποία θα υποστούμε εξ υπαιτιότητας σας… Επίσης, σας καλούμε να απέχετε από οποιαδήποτε αντίστοιχη φωτογράφηση/ δημοσιοποίηση που να σχετίζεται με τη Σχολή Χιλλ και σας τονίζουμε ότι τυχόν επανάληψη ενός αντίστοιχου συμβάντος θα καθιστούσε επισφαλή την όποια συνεργασία μαζί σας», καταλήγει το έγγραφο.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.