Αποκτήστε νέο γόνατο για πάντα!


Νέο γόνατο  εφ όρου ζωής  αποκτούν πλέον και στη χώρα μας, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας,  όσοι υποβάλλονται σε ολική αρθροπλαστική,  για να αντιμετωπίσουν την αρθρίτιδα που τους ταλαιπωρεί!

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα νέα βιολογικά προθετικά υλικά, που τοποθετούνται από τους ορθοπεδικούς, τα οποία δεν φθείρονται και  εγγυώνται στον ασθενή των 50 και 60 χρόνων ότι δεν θα χρειαστεί στο υπόλοιπο της ζωής του μια δεύτερη επέμβαση αντικατάστασης!

«Μέχρι σήμερα τα συμβατικά υλικά που χρησιμοποιούσαμε στις ολικές αρθροπλαστικές είχαν διάρκεια ζωής 10 με 12 χρόνια , πράγμα που σήμαινε πως ο πενηντάχρονος ασθενής θα έπρεπε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση μετά την συμπλήρωση των 60χρόνων του» τονίζει ο Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης, Ορθοπεδικός Χειρουργός, εξειδικευμένος στις προηγμένες ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές των κάτω άκρων.

«Με τα νέα βιολογικά προθετικά υλικά», προσθέτει ο Δρ Αλευρογιάννης, «ο ασθενής αποκτά νέο γόνατο εφ όρου ζωής  και καλύτερης λειτουργικότητας». Τα νέα βιολογικά υλικά, είναι αποτέλεσμα  μακρόχρονων μελετών σε εργαστήρια βιοτεχνολογίας   ανεπτυγμένων τεχνολογικά χωρών του εξωτερικού.

Τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα της χρήσης αυτών των επαναστατικών υλικών κυρίως σε νέους ασθενείς, γιατί αυτοί τα έχουν περισσότερο ανάγκη,  παρουσιάστηκαν στο 16Ο Διεθνές Συνέδριο Αρθροπλαστικής Γόνατος, το οποίο πραγματοποιήθηκε 16 με 18 Οκτωβρίου στη Λυών της Γαλλίας.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.