«Λίγος» και «στη γωνία» φάνηκε στο ντιμπέιτ ο Αλέξης Τσίπρας


Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του τρίωρου χθεσινού τηλεοπτικού debate προσπάθησε να φανεί σίγουρος για τις επιλογές του, πιο έμπειρος, πιο αποφασιστικός για τομές στο εσωτερικό, υπεραμύνθηκε της συμφωνίας με τους δανειστές και υποσχέθηκε σκληρή διαπραγμάτευση στην πορεία για τα ανοιχτά θέματα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπορεί να κάνει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Τσίπρας στήριξε την πολιτική της κυβέρνησής του στο μεταναστευτικό, παρά την κριτική που δέχεται η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, όπως και την πολιτική στην Παιδεία, παρέχοντας ανάλογη κάλυψη στον κ. Αριστείδη Μπαλτά.

Σχετικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για τα μέσα ενημέρωσης, είπε ότι ο διαγωνισμός για τις συχνότητες και για να σταματήσει το μονοπώλιο στις ψηφιακές άδειες, θα γίνει χωρίς αδικίες και εκδικητικότητα. Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε τα λεγόμενα του κ. Μεϊμαράκη ότι η κυβέρνηση του επταμήνου χρέωσε την χώρα με 90 δισ. ευρώ, λέγοντας ότι το νέο δάνειο είναι για να ανακυκλώσει τα παλιά και δεν επιβαρύνει το χρέος.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.