Απόντες οι 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία


Επικεφαλής τμήματος σε υπηρεσία της Λάρισας, προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία δεκάδων συναδέλφων από τον χώρο της εργασίας τους, σκαρφίζεται απίστευτες δικαιολογίες, μετά από απροειδοποίητη επίσκεψη της προϊσταμένης αρχής.

Το επίσημο υπηρεσιακό έγγραφο στάλθηκε αρμοδίως, με υπογραφή και σφραγίδα, και αριθμό πρωτοκόλλου, 3 μέρες μετά την επίσκεψη. Στο συγκεκριμένο τμήμα υπηρετούν 38 υπάλληλοι. Την ώρα της επίσκεψης των ανωτέρων βρέθηκαν στο πόστο τους μονάχα 4 εξ αυτών και η προϊσταμένη τους.

«Στους χώρους του τμήματος παρευρίσκονταν εκτός από εμένα 4 άλλοι συνάδελφοι… Από τα υπόλοιπα 20 άτομα: 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 λόγω μειωμένου ωραρίου, 4 άτομα αποχώρησαν στις 13:00 με δίωρη άδεια, 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 με μονόωρη άδεια, 1 άτομο βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο ανάπαυσης, 1 άτομο βρισκόταν στο Α.Τ.Μ. της Τράπεζας, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:15 με ολιγόωρη άδεια, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:35… αναφορικά με τα λοιπά 8 άτομα, είχαν αναχωρήσει στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους για ενημέρωση σε εργασιακά θέματα και προκειμένου να συναντηθούν με μέλη του Σωματείου…» αναφέρεται στο έγγραφο.

«Σας διαβεβαιώνω πως σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσονταν η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Στη διάθεσή σας για περαιτέρω εξηγήσεις», καταλήγει η υπογράφουσα. Έτσι, η προϊσταμένη διαβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο τμήμα των 38 υπαλλήλων μπορεί και λειτουργεί κανονικά μόνο με 5 άτομα.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.