Αύριο Πέμπτη κυκλοφορεί η Ορθόδοξη Αλήθεια


Κυκλοφορεί από αύριο στα περίπτερα το δεύτερο φύλλο της νέας εκκλησιαστικής εφημερίδας «Ορθόδοξη Αλήθεια». Συνοδεύεται από το εξαιρετικό βιβλίο (235 σελίδων) της Μονής Βατοπεδίου «Θαύματα της Αγίας Ζώνης», που δίδεται για πρώτη φορά από εφημερίδα. Αναφέρει 165 επιβεβαιωμένα περιστατικά παρέμβασης της Θεοτόκου, ενώ υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στο κορυφαίο κειμήλιο της Ορθοδοξίας.

Βασικό θέμα της εφημερίδας είναι ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τους πέντε σημαντικούς Γέροντες, που αναμένεται να αγιοποιηθούν το προσεχές διάστημα, ενώ αποκαλύπτεται ότι οι σχετικοί φάκελοι έχουν ήδη αποσταλεί στο Φανάρι.

Υπάρχει επίσης εκτενές αφιέρωμα με άγνωστα στοιχεία και σπάνιες φωτογραφίες για τη ζωή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, συνέντευξη του Επισκόπου Διοκλείας Κάλλιστου Γουέαρ και μια σημαντική αποκάλυψη για την εικόνα της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας. Ακόμα αναλυτικό αφιέρωμα στη Σαρακοστή και τη νηστεία, στην 25η Μαρτίου και το κρυφό σχολειό, στους Αγίους του μήνα και στο Άγιον Όρος με ένα οδοιπορικό εκεί όπου ζουν οι ερημίτες.

Αρθρογραφούν ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο π. Ανανίας Κουστένης, ο Μανώλης Μελινός, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, η Ιωάννα Κατσούλα κ.α.

Η εφημερίδα από την Πέμπτη 12 Μαρτίου και για 15 ημέρες θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της χώρας και θα κοστίζει μαζί με το βιβλίο 3 ευρώ.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.