Γιώργος Κουμουτσάκος: το νέο πρόσωπο της Αθήνας


«Η χώρα χρειάζεται ένα στέρεο και ασφαλές σχέδιο, που να μας πηγαίνει με σιγουριά στην ανάπτυξη της οικονομίας, την ανακούφιση της κοινωνίας, την επιστροφή στην κανονικότητα. Αυτό είναι το Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης της ΝΔ» τόνισε στην κεντρική ομιλία του ένα νέο πρόσωπο της πολιτικής, ο διπλωμάτης και ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, υποψήφιος της ΝΔ στη Β’ Αθηνών.

Ο κ. Κουμουτσάκος παρότρυνε όλους τους εκλογείς να δώσουν το «παρών» στην κρίσιμη κάλπη της 25ης Ιανουαρίου. «Η συμμετοχή σας, η συμμετοχή όλων στις εκλογές είναι καθοριστική. Να μην υπάρξουν «λευκές και ουδέτερες» ψήφοι. Το “λεφτά υπάρχουν” το πληρώσαμε με βαριές θυσίες. Και δεν το θέλουμε. Δεν το αντέχουμε δεύτερη φορά. Λάθη που φέρνει ο θυμός κοστίζουν ακριβά. Και δεν διορθώνονται εκ των υστέρων» τόνισε στους εκατοντάδες φίλους του, που δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα στην εκδήλωση.

Συγκινητική ήταν η αναφορά του Γιώργου Κουμουτσάκου στον «σεβαστό πολιτικό και πνευματικό του πατέρα Πέτρο Μολυβιάτη», τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών και στενό συνεργάτη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης οι πρώην ευρωβουλευτές Μαριέττα Γιαννάκου και Ρόδη Κράτσα, και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.