Διώχνουν τα θρησκευτικά, φέρνουν τα …προφυλακτικά!


Κυκλοφόρησε σήμερα η εβδομαδιαία θρησκευτική εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια» με μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη. Πρόκειται για το «μάθημα» σεξουαλικής αγωγής που έγινε στο 2ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης, στη διάρκεια του οποίου μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά προφυλακτικά και έγινε ειδική «ενημέρωση» για τις αμβλώσεις!

Στην εφημερίδα μιλούν γονείς αλλά και ο διευθυντής του σχολείου ενώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, την σχετική εντολή έχει δώσει το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του!

Επίσης η εφημερίδα αναφέρεται μεταξύ άλλων:

-Στην μεγάλη επένδυση που ετοιμάζει η Μονή Τοπλού στην Κρήτη και παρουσιάζει τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις

-Στο νέο νομοσχέδιο που επεκτείνει το σύμφωνο συμβίωσης στους ομοφυλόφιλους

-Στο Τάμα του Έθνους, φιλοξενώντας μεγάλη συνέντευξη του κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλου ο οποίος αναφέρεται στην αδιαφορία κράτους και Εκκλησίας

Παράλληλα, αναφέρονται χρήσιμες πληροφορίες για την 4η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου & Μοναστηριακών Προϊόντων, που ξεκινά στο ξενοδοχείο Caravel αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει για τρεις ημέρες μέχρι την ερχομένη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Η εφημερίδα κοστίζει 1,5 ευρώ, ενώ στην «πλούσια» έκδοση με 3,5 ευρώ η εφημερίδα προσφέρει ένα cd με ομιλίες του π. Ανδρέα Κονάνου (με τίτλο «η ζωή του Χριστού θεραπεύει τον όλο άνθρωπο») και το σπουδαίο βιβλίο του π. Γεωργίου Μεταλληνού «Ελληνισμός μετέωρος».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.