Επίπεδο βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: «Άντε γαμ… γελοίοι!»


Σε απίστευτους τραμπούκους μέσα στη Βουλή εξελίσσονται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους Διαμαντόπουλο, Τριανταφυλλίδη και Πολλάκη,  καθώς σήμερα εξύβρισαν με χυδαίες εκφράσεις («Άντε γαμ… γελοίοι!»)  συναδέλφους τους και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Δεν υστέρησαν ούτε οι πρωτοκλασσάτοι Υπουργοί και στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, όπως ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, γύρισε στον Παναγιώτη Λαφαζάνη που καθόταν δίπλα του και του είπε «Ξέρω εγώ να χτυπάω ρε μ@λ@κ@!», χωρίς να σκεφτεί ότι είχε αφήσει ανοικτό το μικρόφωνό του, όπως ακούγεται στο τέλος του σχετικού βίντεο:

Θύμα του ανοικτού μικροφώνου του έπεσε και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, που ακούστηκε να λέει «γα..ω το κέρατό μου».

Ο Μητρόπουλος δέχθηκε τα φραστικά πυρά των συναδέλφων του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή αποφάσισε να δώσει το λόγο στους βουλευτές της αντιπολίτευσης. «Τι τους δίνεις τον λόγο ρε μαλ…;» ήταν τα άπταιστα …γαλλικά που άκουσε!

Τα σχόλια έχουν κλείσει.