Η «Ελληνορθόδοξη Πρόταση» του Κωνσταντίνου Χολέβα


Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αρχονταρίκι, αφιερωμένο στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, το νέο βιβλίο του πολιτικού επιστήμονα Κωνσταντίνου Χολέβα με τίτλο «Η Ελληνορθόδοξη Πρόταση για την κρίση, την παιδεία και τα εθνικά θέματα».

Το βιβλίο πλάστηκε με υλικά ελληνικά και ορθόδοξα, με σεβασμό προς την  Εκκλησία μας και την διαχρονική και αδιάκοπη πορεία του ενιαίου Ελληνισμού. Απευθύνεται σε κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα και πρωτίστως στους νέους μας και τους καλεί να μην θαυμάζουν άκριτα κάθε εισαγόμενη ιδέα. Με πίστη στον Θεό, με επίγνωση της μακρόχρονης Ιστορίας μας, με μελέτη του γλωσσικού μας πλούτου και με εθνική αυτοπεποίθηση μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση.

Η «Ελληνορθόδοξη Πρόταση» σας καλεί να την διαβάσετε, να την συζητήσετε, ακόμη και να την αμφισβητήσετε. Ο δημοκρατικός διάλογος με τεκμηριωμένα επιχειρήματα ωφελεί την κοινωνία μας. Διευρύνοντας μια διαπίστωση του Γ. Σεφέρη για την Κύπρο μπορώ να πω ότι ο Ελληνισμός είναι ο χώρος στον οποίο ακόμη λειτουργεί το θαύμα. Αρκεί να το πιστέψουμε!

Εκδόσεις Αρχονταρίκι, Λυκούργου 12, 183 45 Μοσχάτο, Αττική • Tηλ 210 9310605 • Fax  210 9344407

www.archontariki.eu • e-mail: info@archontariki.eu

Τα σχόλια έχουν κλείσει.