Η Δούρου δεν έχει χρήματα να σβύσει τη φωτιά στον Ασπρόπυργο!


Για πέμπτη μέρα συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο, με το τοξικό νέφος να έχει καλύψει ένα μεγάλο μέρος της Αττικής και να προκαλεί ανυπολόγιστες βλάβες στην υγεία των κατοίκων, όπως κατήγγειλε ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Μπεχράκης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για να σταματήσει άμεσα το τοξικό νέφος πρέπει να πέσει χώμα. Όμως, η Περιφέρεια Αττικής αδυνατεί να βρει το ποσό που απαιτείται, από 20.000 έως 200.000 ευρώ ανάλογα με την ποσότητα που θα χρειαστεί, καθώς έχει δώσει πολα τα διαθέσιμά της στην κυβέρνηση…

Το Υπουργείο Υγείας χρειάστηκε τέσσερα 24ωρα προκειμένου να αποφασίσει να ενημερώσει τους κατοίκους για τους κινδύνους από το τοξικό νέφος και να εισηγηθεί, μεταξύ άλλων, το κλείσιμο των σχολείων για σήμερα.

Το πολιτικό κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ από αυτή την ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή είναι μεγάλο, αν αναλογιστεί την «πράσινη» ευαισθησία που επεδείκνυαν ως αντιπολίτεσυη τα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.