Η Δούρου δεν στηρίζει την υποψηφιότητα της Αθήνας για διεθνή συνέδρια


Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μαστολογίας του 2020, όπως αποφασίστηκε κατά την διάρκεια του 18ουΠαγκόσμιου Συνέδριου Μαστολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε  στο Ορλάντο της Φλώριδας των ΗΠΑ από 16μέχρι 19 Οκτωβρίου.

Η απόφαση για την πραγματοποίηση του 21οΠαγκοσμίου  Συνεδρίου Μαστολογίας στην Ελλάδα ανακοινώθηκε στην  αντιπροσωπεία της Ελληνικής  Εταιρείας  Μαστολογίας (EEM), η οποία πήγε στο Ορλάντο με επικεφαλής την Πρόεδρο της κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, Καθηγήτρια Γυναικολόγο-Χειρουργό-Μαστολόγο.

«Η διοργάνωση του 21ουΠαγκοσμίου Συνεδρίου Μαστολογίας το 2020 είναι σημαντική επιτυχία για τη χώρα μας» τόνισε η κ. Μουζάκα και πρόσθεσε «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους Φορείς που μας έδωσαν υποστηρικτική επιστολή για την ανάληψη του Συνεδρίου, όπως τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γεώργιο Καμίνη και τον Δήμαρχο Κω κ. Γεώργιο Κυρίτση. Λυπούμεθα που δεν καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε την Περιφερειάρχη  Αττικής κ. Ρένα Δούρου σε ένα τόσο λεπτό θέμα, με αποτέλεσμα να μην μας δώσει  επιστολή στήριξης».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.