Η Εταιρεία του Φλαμπουράρη έπαιρνε κρατικές εργολαβίες, όταν ήταν Υπουργός!


Ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης υποστήριξε στην ΕΡΤ την περασμένη Πέμπτη ότι έκλεισε την κατασκευαστική εταιρία του όταν έγινε Υπουργός, στις 20 Μαΐου κι ενώ ήταν Υπουργός, η ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ της οποίας είναι ακόμα ο μεγαλομέτοχος (άνω του 50% σύμφωνα με την τελευταία γενική συνέλευση της 30/6/2014) υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου έναντι 3,9 εκατ. ευρώ.

Την αποκάλυψη έκανε το protothema.gr και το έργο, που αφορά τα συμπληρωματικά έργα στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, δέχθηκε βροχή ενστάσεων, καθώς καταγγέλθηκε πως η εταιρεία την οποία ο κ. Φλαμπουράρης ίδρυσε δεν είχε φορολογική ενημερότητα.

Η εργολαβική σύμβαση της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ημερομηνία 20 Μαίου 2015 και αφορά ποσό 3,9 εκατ ευρώ, την εποχή που που ο κ. Φλαμπουράρης ήταν Υπουργός Επικρατείας. Πρόκειται για έργο «εξπρες» που ολοκληρώθηκε σε 4 μόλις μήνες και θα πληρωθεί τμηματικά μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, τη στιγμή που πολλές εταιρείες που αναλαμβάνουν έργα του Δημοσίου, παραμένουν απλήρωτες ακόμη και για χρόνια…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.