Κορόϊδα καθαρίστριες..


Διαδήλωση διαμαρτυρίας έκαναν, για πρώτη φορά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες αισθάνονται ότι πιάστηκαν «κορόϊδα» από τον Αλέξη Τσίπρα, για να τους πάρει την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές.

«Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα έχουν υπουργικά αξιώματα, όπως οι κύριοι Στρατούλης και Λαφαζάνης, στήριζαν τα αιτήματά των απολυμένων καθαριστριών με σύμβαση έργου, καταθέτοντας αρκετές επερωτήσεις στη Βουλή. Στις επερωτήσεις αυτές κάνανε λόγο για εργασιακές συνθήκες μεσαίωνα και ζητούσαν από την τότε κυβέρνηση να μας επαναπροσλάβει με συμβάσεις αορίστου χρόνου» κατήγγειλε στο in.gr η Πρόεδρος των απολυμένων καθαριστριών Λένα Οικονομίδου.

Και πρόσθεσε: «Τώρα, όμως, σε συνάντηση που είχαμε πριν λίγες μέρες με τον κ. Κατρούγκαλο, μας έκανε μία πρόταση την οποία σαφώς και δεν δεχτήκαμε, δίνοντας μας κάποια μοριοδότηση όταν και εφόσον θα υπάρχουν χρήματα ή να επαναπροσληφθούμε πάλι με σύμβαση ορισμένου χρόνου! Αυτό είναι καθαρή κοροϊδία, καθώς άλλα μας έλεγαν προεκλογικά και τώρα μας τα γυρνάνε»!

Υπενθυμίζεται ότι δύο μέρες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η σημερινή Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη είχε επισκεφθεί τις καθαρίστριες στην καθιστική διαμαρτυρία, που κάνουν εδώ και 2 χρόνια (!) έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, και τους ζήτησε να κάνουν «λίγες μέρες υπομονή».

Όμως, λίγες μέρες αργότερα, στο δικαστήριο που συζητούσε την προσφυγή των καθαριστριών το Υπουργείο Οικονομικών (δηλαδή η κ. Βαλαβάνη) ζήτησε και πήρε αναβολή εκδίκασης για τον ερχόμενο Οκτώβριο…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.