Κυκλοφόρησε η Ορθόδοξη Αλήθεια


Κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας, το νέο φύλλο της μηνιαίας θρησκευτικής εφημερίδας Ορθόδοξη Αλήθεια.

Συνοδεύεται από μια συλλογή 3 cd με 46 τραγούδια και σκοπούς από τα θρησκευτικά πανηγύρια όλης της χώρας που εκδίδεται για πρώτη φορά. Μαζί η εφημερίδα προσφέρει ένα βιβλίο για τους Αγίους του Ιουλίου με τον βίο και τα θαύματά τους.

Μερικά από τα θέματα της εφημερίδας: Ο παπάς των λεπρών που διακόνησε το νησί των ζωντανών νεκρών, τη Σπιναλόγκα με δική του πρωτοβουλία και η συγκλονιστική ιστορία του, η παγκόσμια πρωταθλήτρια που νίκησε την παραμορφωτική αρθρίτιδα με την δύναμη της πίστης, ο Δεσπότης της Λιβύης που «εγκλωβίστηκε» στην ίδια του τη χώρα, την Ελλάδα, το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για ιερείς κ.α

Επίσης, υπάρχει μεγάλο αφιέρωμα στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, στη ζωή και το έργο του στην Ελληνική ομογένεια με φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.

Παράλληλα φιλοξενούνται κείμενα για το παντοπωλείο της αλληλεγγύης στα Τρίκαλα που συντηρεί άπορες οικογένειες, την ίδρυση του σώματος των στρατιωτικών ιερέων από τον Ι. Καποδίστρια, αλλά και ενα αφιέρωμα στα προσκυνήματα της Κύπρου.

Αρθρογράφοι είναι μεταξύ άλλων οι: π. Γεώργιος Μεταλληνός, π. Ανανίας Κουστένης, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, κ.α.

Μόνιμες στήλες: Πείρα Αγιορειτών Πατέρων (Μανώλης Μελινός), Κάποτε στο Βυζάντιο (Κέλλυ Μπoυρδάρα), Αιρέσεις και παραθρησκείες (Λάμπρος Σκόντζος), Αγιολόγιο (Ιωάννα Κατσούλα), τα νέα των ιεροψαλτών (Ανδρέας Χρόνης), θρησκευτικός τουρισμός (Χρήστος Πετρέας), Εκκλησία και νέοι (π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός), βιβλία (Κατερίνα Χουζούρη), Πολιτισμός (Γιώργος Μυλωνάς).

Η εφημερίδα μαζί με τα 3 cd και το βιβλίο κοστίζει 3 ευρώ.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.