Μάρδας: Έβγαλα χρήματα στο εξωτερικό για τις σπουδές της κόρης μου


Ο Δημήτρης Μάρδας είναι, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Αναπληρωτής Υπουργός ο οποίος έβγαλε 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο τον περασμένο Μάρτιο, όπως έγραψε η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη».

«Ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απογοητεύει όλο και περισσότερο με την πολιτική του, ενώ μέλη της κυβέρνησής του φαίνεται να χάνουν την εμπιστοσύνη τους… Ένας αναπληρωτής υπουργός φέρεται να μετέφερε από ελληνικό λογαριασμό στο Λουξεμβούργο 80.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημεριδα «Θεσσαλονίκη» γράφει η γερμανική εφημερίδα, που θυμίζει ότι ο Δημήτρης Μάρδας είναι Αναπληρωτής του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος είναι μέλος της ομάδας που κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους δανειστές.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στα μέσα ενημέρωσης, ο κ. Μάρδας δήλωσε πως πρόκειται για αναληθές δημοσίευμα, και πως ο ίδιος θα στραφεί κατά παντός που ενέπλεξε το όνομά του στην υπόθεση. Αποκάλυψε ότι τον περασμένο Οκτώβρη και Νοέμβρη μετέφερε χρηματικά ποσά στο εξωτερικό επειδή η κόρη του θα έφευγε για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.