Μεϊμαράκης: Κυβέρνηση συνεργασίας για το καλό του τόπου


«Αν ο ελληνικός λαός μου δώσει την εντολή θα την πάρω, για να σχηματίσω κυβέρνηση συνεργασίας, αντιθέτως με τον κ. Τσίπρα που δεν θέλει συνεργασίες και δεν θέλει ούτε να με δει… Αντίθετα, αν είναι να κάνουμε διάλογο, για να καταλήξουμε σε συμφωνία για το καλό του τόπου, εγώ είμαι πρόθυμος την επόμενη εβδομάδα να πάω και στην Κουμουνδούρου».

Αυτά, μεταξύ άλλων, τόνισε στο χθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μένοντας σταθερός στην αρχή του ότι προέχει το καλό της πατρίδας από τις προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες.

Για το 3ο Μνημόνιο ο κ. Μεïμαράκης επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα: «Φεσώσατε τη χώρα περίπου 90 δισ. σε επτά  μήνες. Αν δεν είχαμε το δημοψήφισμα, δεν θα είχαμε φόρτωμα 25 δισ. μόνο για τις τράπεζες. Για τα υπόλοιπα, διαβάστε το κείμενο της συμφωνίας». «Τσίπρας σημαίνει συνεχείς εκλογές, αστάθεια, αβεβαιότητα. Το επτάμηνό του στοίχισε στην οικονομία 90 δισ. ευρώ» επέμεινε ο κ. Μεϊμαράκης.

Για το μεταναστευτικό και την εξωτερική πολιτική ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «να μην χάσουμε κανένα νησάκι, επειδή ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Ενώ έβλεπε το πρόβλημα με τους μετανάστες να έρχεται δεν προετοιμάστηκε», ενώ για το κρίσιμο θέμα της Παιδείας ξεκαθάρισε: «Εμείς θέλουμε τους άριστους και τα πρότυπα σχολεία, ο κ. Τσίπρας τιμωρεί και φορολογεί κάθε τι το ιδιωτικό και έβαλε 23% στην ιδιωτική παιδεία».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.