Μεϊμαράκης: Να υπογράψουμε με τον Τσίπρα προγραμματική συμφωνία πριν τις εκλογές


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης επανέλαβε την πρότασή τους προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την υπογραφή από κοινού συμφωνίας σύγκλισης πριν τις εκλογές. Ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται σε τριήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, το πρόγραμμα του κόμματός του.

“Απαιτείται σύγκλιση σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα για ζητήματα κοινής λογικής, όπως το ξεμπλοκάρισμα των μεγάλων έργων, η προώθηση των μεταρρυθμίσεων που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και η προσέλκυση επενδύσεων για να δημιουργηθούν δουλειές” δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ σε τηλεοπτική συνέντευξη στο «Κόντρα».

“Η έκτακτη κατάσταση που βιώνει η χώρα απαιτεί, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, σύγκλιση των πολιτικών δυνάμεων, καθώς δεν είναι ακόμη απολύτως ξεκάθαρο το πλαίσιο των δεσμεύσεων που ανέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το μνημόνιο που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και επέμεινε να γίνουν άμεσα εκλογές”, υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει εάν το κόμμα του δεν βγει πρώτο στις εκλογές σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν έχω άγχη. Και μη νομίζετε ότι θέλω σώνει και καλά να κάτσω στο σβέρκο του ελληνικού λαού».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.