Μεϊμαράκης: Τσίπρα έλα στη Βουλή σήμερα!


Απέρριψε το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών,  χωρίς πρακτικά, ο Πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης ο οποίος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να έρθει σήμερα το απόγευμα στη Βουλή για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για όσα συνέβησαν χθες στις Βρυξέλλες και τον έκαναν – όπως δηκτικά είπε – να είναι χαρούμενος…, αν και οι Ευρωπαίοι μάς δείχνουν την πόρτα εξόδου από την ΕΕ.

Ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, δήλωσε ότι χθες την νύχτα συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ενημέρωσε όπως είπε για τις ευθύνες όλων όσοι θα τολμήσουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από το ευρώ.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε από πού ο κ. Τσίπρας αντλούσε τόση χαρά μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, επισημαίνοντας ότι το ανακοινωθέν του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών δεν του δόθηκε καμία εντολή για ρήξη  «και δεν θα του επιτρέψουμε να κάνει καμία κίνηση προς την έξοδο από το ευρώ. Να μην το σκεφτεί. Να το βγάλει από το μυαλό του»!

Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης παρότρυνε την κυβέρνηση να φέρει άμεσα συμφωνία με γνώμονα το συμφέρον της χώρας που είναι η παραμονή στην ευρωζώνη. «Να μην σκέφτεται το κούγκι. Να μην μας πάει στο διχασμό. Αν βγούμε από το ευρώ, δεν έχει επιστροφή. Αυτό ήταν το μήνυμα από την Σύνοδο που προγραμματίστηκε για την επόμενη Κυριακή και αυτό μόνον ο  “χαρούμενος”  δεν το κατάλαβε» είπε.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.