Με τον δολοφόνο της Αραβικής Άνοιξης ο Αλέξης Τσίπρας!


Έχουμε λησμονήσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επικρότησαν και υποστήριξαν άκριτα και επιπόλαια, όπως συνηθίζουν, από την πρώτη μέρα τη λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη» στις χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Την «Άνοιξη» που οδήγησε στους ανηλεείς φονιάδες του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και τη Λιβύη, απ’ όπου μας έρχονται τώρα χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Αυτή η θέση του Αλέξη Τσίπρα δεν τον εμπόδισε να κάνει σήμερα άλλη μια «κωλοτούμπα», αφού συμμετείχε στη Λευκωσία στην τριμερή συνάντηση κορυφής Ελλάδος, Κύπρου και Αιγύπτου για την ΑΟΖ και «χαριεντιζόταν» με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Στρατηγό Φατάχ Αλ Σίσι, που οδηγεί στη θανατική ποινή και σε ισόβιες ή πολυετείς καθείρξεις τους ηγέτες της «Αραβικής Άνοιξης», που αιματοκύλισαν τη μεγάλη πατρίδα του.

Εν προκειμένω, ευτυχώς που ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει την αυτή την πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά, που μπορεί να θέσει οριστικό τέλος στις λυσσαλέες διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και να την κλείσει μια για πάντα στα στενά των Δαρδανελίων.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.