Μυστικός Έρωτας στο Ρυθμός Σtage


Ο συνθέτης – πιανίστας Δημήτρης Μαραμής, ο ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης και ο ταλαντούχος πατήρ Δανιήλ εμφανίζονται στη μουσική σκηνή του Ρυθμού Stage την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου. Μαζί τους η ερμηνεύτρια Αλίκη Ζωγράφου και ο σολίστ στο τσέλο Αλέξανδρος Μποτίνης.

Στο ανανεωμένο πρόγραμμα ο συνθέτης επιλέγει να παρουσιάσει τραγούδια από τον παγκόσμιο χάρτη παραδοσιακής-έθνικ μουσικής σε δικές του διασκευές και σε ένα ζωντανό διάλογο με τραγούδια του από την πλούσια εργογραφία του. Οι συνδετικοί κρίκοι των τραγουδιών αυτών είναι η ίδια η μουσική, ο έρωτας και η νοσταλγία για τις χαμένες πατρίδες.

Η μουσική δεν έχει σύνορα και αποτελεί μια παγκόσμια γλώσσα. Η συγκινησιακή της δύναμη, από όποια χώρα κι αν προέρχεται, μπορεί να αγγίξει κάθε άνθρωπο οποιασδήποτε φυλετικής ταυτότητας. Για αυτό και η μουσική έχει την ιδιότητα να ενώνει και να συνδέει τους λαούς αλλά και να αναδεικνύει τις συγγένειες και τις κοινές ρίζες τους.

Η επιλογή των ερμηνευτών έχει γίνει με κριτήριο το πάντρεμα διαφορετικών φωνών. Διαφορετικές μουσικές ιδιοσυγκρασίες συναντιούνται σε ένα πολυεθνικό μουσικό σύμπαν κάτω από την μπαγκέτα του συνθέτη.

Ρυθμός Stage, Μ. Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Τα σχόλια έχουν κλείσει.