Οι γυναίκες απειλούν τη… μεταθανάτιο ζωή των τζιχαντιστών!


Αυτό που τρέμουν περισσότερο από καθετί οι τζιχαντιστές δολοφόνοι του Ισλαμικού Κράτους είναι να χάσουν τη ζωή τους από γυναίκα, καθώς αυτό θα τους στερήσει τον παράδεισο με τις 72 πανέμορφες παρθένες, που τους υποσχεται το Κοράνι ως ανταμοιβή για τη θυσία τους!

Έτσι, αφού ο αριθμός των Κούρδων γυναικών μαχητών κατά των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) αυξάνεται αλματωδώς, μεγαλώνει και ο κίνδυνος να χάσουν οι τζιχαντιστές τον μουσουλμανικό παράδεισο. Πράγματι, όλο και περισσότερες γυναίκες κατατάσσονται στους Κούρδους πολιτοφύλακες Πεσμεργκά, οι οποίοι μαζί με τον ιρακινό στρατό, σιϊτικές ιρανικές πολιτοφυλακές και την αμερικανική πολεμική αεροπορία μάχονται κατά του ΙΚ. Εκεί οι γυναίκες Πεσμεργκά εκπαιδεύονται στο χειρισμό αυτομάτων όπλων και αντιαρματικών ρουκετών, ασκούνται καθημερινά και παρακολουθούν σεμινάρια μάχης.

«Τώρα βρίσκομαι στο μέτωπο, αλλά είμαι παντρεμένη και έχω μία κόρη, την οποία άφησα στους γονείς μου για να πολεμήσω κατά των εξτρεμιστών. Είμαι χαρούμενη που κάνω το καθήκον μου ώστε να υπερασπιστώ το Κουρδιστάν» δήλωσε σε ξένους δημοσιογράφους μία από τις γυναίκες αυτές.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.