Ο «πολεμοχαρής» Καμμένος


«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρίσκομαι στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, κατά την πρώτη μου επίσκεψη ως Υπουργός Άμυνας, σε μια μονάδα επίθεσης, που όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα είναι η μονάδα που θα σηκώσει πάλι τη σημαία της λευτεριάς στα κατεχόμενα εδάφη» δήλωσε σε ιδιαίτερα πολεμοχαρές κλίμα.

Αυτά δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, επισκεπτόμενος σήμερα το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, στη Μαλούντα, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι οι στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ θα πρέπει να είναι περήφανοι που υπηρετούν στην πιο επίλεκτη προκεχωρημένη μονάδα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

«Το έθνος δίνει εν όπλοις μάχη, είτε δίνει μάχη σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο, όπως δίνει σήμερα, νικά, ακόμη και αν είμαστε η πιο ανίσχυρη δύναμη. Το ηθικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψηλό γιατί εμείς πάντα υπερασπιστήκαμε τα πάτρια εδάφη, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.