Ο Αντώνης Ρέμος για τον Θεό, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα


Αποκαλυπτική συνέντευξη «εφ’ όλης της ύλης», και όχι μόνο για τα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά του σχέδια, έδωσε με συνέντευξή του στο περιοδικό «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

«Προσπαθώ πάντα να λέω “δόξα τω Θεώ” και όχι συνέχεια “βοήθα Παναγία μου”. Πιστεύω πολύ στον Θεό! Θέλω πραγματικά να πω ότι, παρά τα όσα ακούμε κατά καιρούς για ορισμένους, χαρακτηριζόμενους ως εκπροσώπους του Θεού επί της Γης, πρέπει να κρατήσουμε ισχυρή την πίστη μέσα μας. Εκπρόσωποί Του, άλλωστε, είμαστε όλοι μας κατά κάποιον τρόπο» τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε με τόλμη και στην πολιτική κατάσταση της πατρίδας μας, δηλώνοντας «πολιτικοποιημένος και όχι φανατικός κάποιου συγκεκριμένου κόμματος».

«Το 2012 είχες βρεθεί και σε μια ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. Τον στηρίζεις;» ρωτήθηκε ο Αντώνης Ρέμος και απάντησε:  «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι προσωπικός μου φίλος και χαίρομαι που έχει αποστομώσει πολύ κόσμο. Με τις πρωτόγνωρες θυσίες των Ελλήνων, τους ελιγμούς που έκανε και με τη συμβολή των πολιτικών δυνάμεων, που συνέπλευσαν μαζί του, κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα στα δυσκολότερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, διαψεύδοντας τους μεγαλύτερους καταστροφολόγους του κόσμου».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα. «Κάνει αντιπολίτευση, αλλά πολλές φορές με ακραίο τρόπο. Ίσως να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός -και γιατί όχι; Αλλά θεωρώ ότι πολλές φορές κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τις δηλώσεις του. Βέβαια, τους πολιτικούς τους φτύνεις και λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν δέχομαι από ένα νέο παιδί, όπως είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας, να λαϊκίζει, όπως οι κλασικοί πολιτικοί του παρελθόντος» τόνισε.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.