Ο Αποστόλης Αρμάγος, η Ξένια Ροδοθεάτου και ο Νίκος Βενετάκης στο Ρυθμός Stage


Δύο πολλά υποσχόμενοι νέοι ερμηνευτές, η Ξένια Ροδοθεάτου και ο Νίκος Βενετάκης και ένας ταλαντούχος νέος δημιουργός, ο Αποστόλης Αρμάγος, παρουσιάζουν στη φιλόξενη σκηνή του Ρυθμός Stage την Πέμπτη 8 και 15 Οκτωβρίου ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και αγαπημένα κομμάτια άλλων δημιουργών.

Ο Αποστόλης Αρμάγος και η Ξένια Ροδοθεάτου είναι ένα δημιουργικό ντουέτο το οποίο έχει κυκλοφορήσει δύο ιδιαίτερα cd (“Το η του ήλιου” – 2013 / “Απόσχιση” – 2014). Τα τραγούδια τους περιλαμβάνουν στοιχεία από διαφορετικά μουσικά είδη και οι δίσκοι τους απέσπασαν πολύ καλές κριτικές. Ο Νίκος Βενετάκης, μια σπουδαία φωνή με άγρια ομορφιά που κουβαλά τα τοπία της Κρήτης, θα ερμηνεύσει τραγούδια από το δίσκο με τίτλο “Άγνωστη Πορεία” σε μουσική του Αποστόλη Αρμάγου και στίχους Μάρκου Κρητικού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου καλεσμένος τους θα είναι ο ξεχωριστός τραγουδοποιός Δημήτρης Αρναούτης, ενώ την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου καλεσμένη θα είναι η αγαπημένη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Κατερίνα Κυρμιζή.

Μαζί τους οι μουσικοί:Αλέξανδρος Δερμάνης – ηλ. κιθάραΑνδρέας Αρβανίτης – λύρα/λαούτοΑντωνία Τσολάκη – μπάσοΚώστας Τσούπρος – τύμπανα

Ρυθμός StageΠέμπτη 8 και 15 ΟκτωβρίουΜαρίνου Αντύπα 38, ΗλιούποληΤηλέφωνο: 210 9750060www.rythmosstage.gr Ώρα έναρξης: 21.15
Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)

Τα σχόλια έχουν κλείσει.