Ο Βασίλης Σαλταγιάννης, ο Αποστόλης Αρμάγος και η Ξένια Ροδοθεάτου μαζί


Τρεις νέοι καλλιτέχνες, ο Βασίλης Σαλταγιάννης, ο Αποστόλης Αρμάγος και η Ξένια Ροδοθεάτου βρίσκονται μαζί για πρώτη φορά την Παρασκευή 27 Μαρτίου στη φιλόξενη μουσική σκηνή της “Μεθοδίας” (πρώην Αυλαία) και υπόσχονται ένα πρόγραμμα πολύ ξεχωριστό.

Πότε όλοι μαζί πάνω στη σκηνή και πότε ξεχωριστά με τους μουσικούς τους, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια δικά τους αλλά και αγαπημένα γνωστά κομμάτια δημιουργών. Από το Σωκράτη Μάλαμα και το Μανώλη Χιώτη ως το Βαγγέλη Γερμανό και τους Doobie Brothers.

Ο Βασίλης Σαλταγιάννης, με τραγούδια από το cd “Λάθος Πάθος” αλλά και το νέο του δίσκο, “Κρυμμένα θαύματα”, περνάει μέσα από δυτικότροπα και λαϊκότροπα μονοπάτια, με διάθεση για ταξίδι, ανάταση, ρέμβη, ακόμα και χορό.

Ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος και η ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ΕP («Το η του ήλιου») και λίγο μετά την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο “Απόσχιση” δημιουργούν τραγούδια που περιλαμβάνουν στοιχεία από την παράδοση, τη ροκ και τη λαϊκή μουσική.

Παίζουν οι μουσικοί:

Αλέξανδρος Δερμάνης: ηλ. κιθάρα

Γεωργία Μαρίνη: βιολί

Μαρία Νίττη: ακορντεόν

Βασίλης Σαλταγιάννης

Facebook Page: Βασίλης Σαλταγιάννης

Αποστόλης Αρμάγος – Ξένια Ροδοθεάτου

www.apostolisarmagos.com

Facebook Page: Apostolisxenia

http://xeniarodo.wix.com/apostolisxenia

Παρασκευή 27 Μαρτίου, ώρα: 22.30

Μεθοδία Live Stage - Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου όρους 15,

ΑΘΗΝΑ – ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, τηλ.: 210 3458605

ΑΙΝΙΓΜΑ – Β. ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ: https://www.youtube.com/watch?v=E99wnMj7U2Y

ΑΓΑΠΗ – Ξ. ΡΟΔΟΘΕΑΤΟΥ/Α. ΑΡΜΑΓΟΣ: https://www.youtube.com/watch?v=PSMNJkpIgqY

Τα σχόλια έχουν κλείσει.