Ο γιος του Ήρωα Καραθανάση «τσακίζει» τον Αλέξη Τσίπρα


Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή επιστολή του ο Ιωάννης Καραθανάσης, γιος του Ήρωα Υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, που έπεσε στα Ίμια υπέρ πατρίδος τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996, υπερασπιζόμενος την εθνική μας ακεραιότητα, απαιτεί από τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε για τα θαλάσσια σύνορά μας.

Αναφέρει ο Ιωάννης Καραθανάσης:

«Με έκπληξη άκουσα τον πρώην Πρωθυπουργό και υποψήφιο ξανά για την πρωθυπουργία της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα, να δηλώνει εμφατικά σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την περασμένη Κυριακή ότι δεν υπάρχουν σύνορα στις θάλασσες.

Με όλο το σεβασμό στη θεσμική ιδιότητά του, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα οποία η γειτονική Τουρκία αμφισβητεί συνέχεια και ότι τα σύνορα αυτά τα υπερασπίστηκαν με περηφάνια γενιές Ελλήνων που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν βαρύ φόρο αίματος για να τα υπερασπιστούν.

Στο όνομα όλων όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να κρατήσουν τα θαλάσσια σύνορά μας αλώβητα και όσων έταξαν τη ζωή τους στην υπεράσπισή τους, θα περίμενα από τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας μας να ανακαλέσει τη δήλωσή του αυτή. Και αν έχει το σθένος, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη»

Υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης

Τα σχόλια έχουν κλείσει.