Ο Δραγασάκης ομολόγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την Ελλάδα στη χρεοκοπία!


«Αν δεν βρεθεί φόρμουλα για συμφωνία με τους δανειστές, η Ελλάδα δεν θα πληρώσει τα ομόλογα της ΕΚΤ που λήγουν το καλοκαίρι» δήλωσε ευθέως ο επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, περιγράφοντας την πορεία που σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας για την Ελλάδα προς την χρεοκοπία!

«Αν δεν έχει βρεθεί μια φόρμουλα μια συμφωνία, αυτά τα ομόλογα δεν μπορούν να πληρωθούν. .. Άρα μέχρι τότε αν δεν έχει βρεθεί λύση, τα ομόλογα αυτά δεν μπορούν να πληρωθούν, άρα θα δημιουργηθεί κρίση στην Ευρώπη. Εμείς κρίση στην Ευρώπη δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε. Άρα είναι κοινό συμφέρον μέχρι τότε να βρεθεί λύση» είπε εκβιαστικά ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο επικεφαλής της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γιάννης Δραγασάκης, αποκάλυψε χωρίς περιστροφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία. Ο κ. Δραγασάκης δηλώνει ξεκάθαρα ότι μπορεί να μην πληρωθούν τα ομόλογα του Ιουλίου και του Αυγούστου. Η πιο κυνική ομολογία για την καταστροφή της χώρας από τα πλέον αρμόδια χείλη» σχολίασε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.