Ο Νικήτας Βοστάνης συναντά τον Σταύρο Κουγιουμτζή


Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο «Ρυθμός Stage» θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση του Νικήτα Βοστάνη «Χρυσή κλωστή και βελονιά», με τραγούδια δικά του αλλά και του αγαπημένου του συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή που φέτος κλείνουν 10 χρόνια από το θάνατό του.

Το 2004 ο Νικήτας Βοστάνης ξεκίνησε την πορεία του στο τραγούδι αλλά και στη δισκογραφία με το cd «Τέρμα το γκάζι», που εντελώς συμπτωματικά το είχε αφιερώσει στον Σταύρο Κουγιουμτζή. Έκτοτε ηχογραφήθηκαν άλλα 3 cd, με πιο πρόσφατο το «Εδώ Αλεξάνδρεια» σε συνεργασία με τον διακεκριμένο στιχουργό Μιχάλη Μπουρμπούλη, ο οποίος σε συνεργασία με τον Σταύρο Κουγιουμτζή έγραψε τα πρώτα του τραγούδια.

Αυτή λοιπόν η συνάφεια του Αλεξανδρειανού Νικήτα Βοστάνη με τον Σταύρο Κουγιουμτζή οδήγησε στη δημιουργία αυτής της μουσικής παράστασης. Ένα νοητό ταξίδι από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου έως τη Θεσσαλονίκη, γεμάτο μουσικές και τραγούδια.

Επίσης θα διαβαστούν 3 ποιήματα της Ειρηάννας Παλιτάκη από τον ηθοποιό Βασίλειο Ξυδάκη από την ποιητική συλλογή «Ιερός έρωτας».

Συμμετέχουν οι Κώστας Μάντζιος, Ηλίας Μαρούδας, Κατερίνα Ευγενικού, Ιουλία Καραπατάκη καθώς και εξαμελής ορχήστρα. Τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Μωυσής Ασέρ.

Ρυθμός Stage

Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmosstage.gr

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Τα σχόλια έχουν κλείσει.