Ο Πανούσης «ήταν, είναι και θα είναι στόχος των «Πυρήνων»»


Απειλές εναντίον του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση εκτόξευσαν μέσω αναρχικής ιστοσελίδα τα αδέλφια Τσάκαλου, γνωστοί τρομοκράτες μέλη της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς».

Ο Γεράσιμος Τσάκαλος, στο κείμενο του με τίτλο «Μια οφειλόμενη απάντηση», αναφερόμενος στους διαλόγους που δημοσιεύθηκαν, υποστηρίζει ότι αυτοί είναι ψεύτικοι. «Ο Πανούσης όντως  ήταν, είναι και θα είναι στόχος του αντάρτικου πόλης για τις επιλογές που έχει κάνει» σημειώνει με ευθεία απειλή κατά του πρώην Υπουργού.

«Σε μια περίοδο όπου εκτυλίσσονται γεγονότα έντονης πολιτικής και ιστορικής σημασίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, ένα ματαιόδοξο ανθρωπάκι όπως ο Γ. Πανούσης, θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να περιφέρει στα media το παράπονο για τη στέρηση της υπουργικής του θέσης» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο αδελφός του, Χρήστος Τσάκαλος, γράφει ότι «μέχρι χθες, ο Πανούσης ήταν απλά ένας χαμαιλέοντας ψευτοδιανοούμενος του συστήματος. Από σήμερα, μπορεί να μην αναβαθμίστηκε ως κυβερνητικό στέλεχος, αναβαθμίστηκε όμως ως στόχος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, και όσων αγωνίζονται για την ελευθερία… Τα ψέματά του τον έχουν στοχοποιήσει ανεπιστρεπτί…».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.