Ο Όσιος Παίσιος στην «Ορθόδοξη Αλήθεια»


Κυκλοφορεί από αύριο 5 Αυγούστου στα περίπτερα όλης της χώρας το νέο φύλλο της μηνιαίας θρησκευτικής εφημερίδας Ορθόδοξη Αλήθεια. Συνοδεύεται από μια μοναδική προσφορά. Τα πρώτα 3 cd από το νέο έργο του Πέτρου Γαιτάνου για τον Όσιο Παίσιο με ύμνους και κείμενα διάρκειας 7,5 ωρών. Παράλληλα υπάρχει και 16σέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας στον «ασυρματιστή του Θεού».

Βασικό θέμα της εφημερίδας είναι η δικαίωση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου για όσα είχε προβλέψει και συμβαίνουν αυτή την εποχή στη χώρα.

Ορισμένα άλλα θέματα είναι: Η «μάνα» των πονεμένων, η μακαριστή γερόντισσα Μακαρία, από το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην νέα Μάκρη και το θαυμαστό έργο της στο όρος των Αμώμων – ο παλαιότερος εν ζωή Ιεραπόστολος στην Αφρική Μητροπολίτης Κένυας Μακάριος και οι κίνδυνοι  με τους τζιχαντιστές – ο γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα , που με τον πνευματικό του έργο ζωντάνεψε την Ορθοδοξία σε Αμερική και Καναδά, με φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.

Παράλληλα φιλοξενούνται κείμενα για την ιστορία και τους θρύλους την θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Αγιάσσου και ένα οδοιπορικό στη Χίο.

Αρθρογράφοι είναι μεταξύ άλλων οι: π. Γεώργιος Μεταλληνός, π. Ανανίας Κουστένης, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, κ.α.

Η εφημερίδα θα παραμείνει στα περίπτερα όλο τον Αύγουστο.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.