Ποιοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν off-shore και χρήματα στο εξωτερικό;


21 βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη (φωτογραφία) που ξεσκέπασε την υπόθεση Βαλαβάνη, με ερώτησή τους προς τον Αλέξη Τσίπρα τον προκαλούν να αποκαλύψει ποιοι Υπουργοί του διατηρούν  off shore εταιρία που απαγορεύεται από το νόμο, ή έβγαλαν εσπευσμένα στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά στις αρχές Δεκεμβρίου 2014 λίγο πριν την προκήρυξη εκλογών.

Στην ερώτηση, με τον τίτλο «Διαφθορά και το ήθος της «πρώτης φορά Αριστερά»», ο κ. Αυγενάκης και οι άλλοι βουλευτές καταγράφουν όλα τα περιστατικά παραβίασης των ηθικών αρχών που εντοπίστηκαν κατά το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΞΕΛ.

Συγκεκριμένα, θυμίζουν την υπόθεση του κ. Γιώργου Κατρούγκαλου που φέρεται να λάμβανε προμήθεια 12% για επαναπροσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, το έμβασμα των 80.000 ευρώ στο εξωτερικό του κ. Δημήτρη Μάρδα, την ενοικίαση της εξοχικής κατοικίας του κ. Γιάννη Βαρουφάκη, τον διορισμό του κ. Γ. Μπενίση – συντρόφου της κ. Ρένας Δούρου, στην προεδρία της ΕΥΔΑΠ, την ομολογία του κ. Παύλου Πολάκη ότι είχε διπλά ταμεία ως Δήμαρχος Σφακιών, την προκλητική αύξηση των αποδοχών του νέο-διορεισθέντος Προέδρου των ΕΛ.ΠΕ. κ. Στ. Τσοτσορού από τις 170.000 στις 280.000 Ευρώ ετησίως λίγες μόλις μέρες πριν το κλείσιμο των τραπεζών και ενώ η χώρα βρίσκεται σε συνθήκες κρατικής χρεοκοπίας κλπ

Τα σχόλια έχουν κλείσει.