Πρόγραμμα του «Ρυθμός Stage» για μήνες Μάιο και Ιούνιο


Πλησιάζοντας στο τέλος της χειμερινής περιόδου το συνολικό πρόγραμμα του «Ρυθμός Stage» για τους μήνες Μάιο – Ιούνιο είναι το εξής:

·         Δευτέρες 9, 16, 23 και 30 Μαΐου: Ο Κώστας Μακεδόνας σε ένα αφιέρωμα στην μελοποιημένη ποίηση με πολλούς καλεσμένους.  Πιο αναλυτικά: 9/5 Γιώτα Νέγκα και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, 16/5 Γρηγόρης Βαλτινός και Ζωή Παπαδοπούλου, 23/5  Ελένη Τσαλιγοπούλου και Κώστας Θωμαΐδης και 30/5 Χριστίνα Μαξούρη και Γιώργος Χατζής.

·          Τετάρτη, 11 Μαΐου: Η Φιλιώ Επιφανίου, δασκάλα του σύγχρονου τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών,  παρέα με τους μαθητές της σε επιλεγμένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

·         Πέμπτη, 12 Μαΐου:  Ο Χρήστος Γιαννόπουλος παρουσιάζει το cd και βιβλίο με τίτλο «Μια αγκαλιά για τα παιδιά του κόσμου».

·         Παρασκευή, 13 Μαΐου: Ο Στέλιος Ιωαννίδης με τους «Συνένοχους» και τον Γιάννη Νάκο

·         Σάββατο, 14 Μαΐου: Αφιέρωμα στην country μουσική με τους «Greekcowboys and Country Girls», Western Ramblers, Straw Hats και Σάββα Συνοδινό

·         Τετάρτη 18 Μαΐου: Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας σε ένα μουσικό ταξίδι στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας

·         Πέμπτη 19 Μαΐου: Ο Αποστόλης Βαγγελάκης στην μουσική παράσταση «Παραδοσιακά και όχι μόνο» με τους Σοφία Κουρτίδου, Γιώργο Τσιριγώτη, Ντάσο Κούρτι, Γιώργος Μανωλάκης και Δημήτρης Σίντος.

·         Παρασκευή, 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς παρουσιάζει τα τραγούδια του με τους Φωτεινή Σαββατιανού, Κατερίνα Κουρεντζή και Γιάννη Λάρδη.

·         Παρασκευή, 27 Μαΐου: Η Ευρυδίκη για μία μοναδική εμφάνιση

·         Κυριακή, 29 Μαΐου: Παρουσίαση του Εθνικού Ωδείο Παλαιού Φαλήρου και Πειραιά

·          Σάββατο, 28 Μαΐου και 4 Ιουνίου: Ο Πασχάλης υποδέχεται το καλοκαίρι με τα old classic τραγούδια του

·         Κυριακή, 5 Ιουνίου: Παρουσίαση του Εθνικού Ωδείο Περιστερίου

Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

http://www.rythmosstage.gr/ - Τηλ: 210 9750060

Σημείωση από τη διεύθυνση του «Ρυθμός Stage»:

«Όλα τα όμορφα ταξίδια κάποτε φτάνουν στο τέλος  τους.

Τα τελευταία 8 χρόνια ήταν για εμάς ένα υπέροχο ταξίδι στην ελληνική μουσική με συνοδοιπόρους μας τους ανθρώπους που την υπηρετούν καθώς και το κοινό που όλα αυτά τα χρόνια μας τίμησε με την παρουσία του. Ευχαριστούμε όλους τους τραγουδιστές, μουσικούς ,υπαλλήλους και φυσικά τους φίλους που πέρασαν από το Ρυθμό καθώς και όλους εσάς που μας στηρίξατε προβάλλοντας τη δουλειά του Ρυθμού.

Καλό καλοκαίρι και να αγαπάτε πάντα την καλή ελληνική μουσική και μακάρι να υπάρξουν άνθρωποι να συνεχίσουν την πορεία του Ρυθμού.

Ρυθμός Stage

Τα σχόλια έχουν κλείσει.