Πρόεδρος που «τραβάει»!


Με ηχηρά και παρατεταμένα χειροκροτήματα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξουσιοδότησαν ομόφωνα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να παραμείνει Πρόεδρός της μέχρι την άνοιξη του 2016, ώστε η εκλογή του διαδόχου του με κάλπες να γίνει με συνθήκες ομαλότητας στη χώρα μέχρι το τακτικό συνέδριο του κόμματος τον ερχόμενο Ιούνιο. Άλλωστε, είναι κοινή η πεποίθηση ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατόρθωσε μέσα σε λίγες μόνο μέρες να συσπειρώσει γύρω του το κόμμα και να αντιπαρατεθεί εύστοχα με τον Αλέξη Τσίπρα, με μια ρητορική που επαναπατρίζει από άλλα κόμματα πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε ότι είναι πολύ πιθανές οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, αν και η κυβέρνηση δεν έχει λόγο να προσφύγει σε κάλπες, όπως είπε. «Θα βάλει σε περιπέτειες τον ελληνικό λαό, για να λύσει τα εσωκομματικά της προβλήματα; Όταν μας εξηγήσουν γιατί θα κάνουν εκλογές, τότε θα τους εξηγήσουμε ότι θα τις κερδίσουμε» τόνισε.

«Έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά, για να μην φανούν τα πρώτα οφέλη εξόδου από κρίση. Σύρθηκαν σε μεγάλο δάνειο, που συνεπάγεται βαριά μέτρα. Αυτά που γίνονται σήμερα ούτε στη σκέψη μας δεν τολμούσαμε να τα κάνουμε» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας ότι «το 3ο μνημόνιο έχει υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.