Πύρρος Δήμας: Δεν θέλω τα παιδιά μου να δουν την Ελλάδα όπως έζησα την Αλβανία


«Φοβάμαι… Όχι για μένα… Εγώ τα έχω ζήσει αυτά στην Αλβανία… Φοβάμαι για τα παιδιά μου… Δεν θέλωνα περάσουν όσα έζησα στην Αλβανία…» είπε δακρυσμένος ο Πύρρος Δήμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.

Ο Ολυμπιονίκης και τέως βουλευτής εξέφρασε την άποψη ότι οι βουλευτές πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα χωρίς να καταρρεύσει η χώρα.

«Μου είπανε οτι είμαι Αλβανός και δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω. Εγώ πράγματι μεγάλωσα στην Αλβανία. Και επειδή έζησα οτι γινόταν εκεί αρνούμαι την αλβανοποίηση στην οποία οδηγείται η ελληνική κοινωνία. Αρνούμαι τα παιδιά μας να στέκονται σε ουρές για 1 κιλό τυρί ή 10 αυγά ή 60 γραμμάρια κιμά (αμφιβόλου προελεύσεως) κάθε μήνα με ένα κουπόνι στο χέρι όπως στάθηκα εγώ. Αρνούμαι να μεγαλώσουν με έναν Χότζα πάνω απ’το κεφάλι τους και τον φόβο στην ψυχή τους. Επειδή ευτυχώς οι περισσότεροι απο εσάς που με βρίζετε για προδοσίες και άλλου τέτοιου είδους ακρότητες δεν το έχετε ζήσει, ελπίζω να το φαντάζεστε αλλα να μην το ζήσετε ποτέ», είχε γράψει στο facebook ο Ολυμπιονίκης.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.