Σαμαράς: Βρισκόμαστε στο τέλος της προσπάθειας


«Βρισκόμαστε στο τέλος μιας επίπονης προσπάθειας. Διανύουμε τα τελευταία χιλιόμετρα. Ο χρόνος έχει πυκνώσει. Στο τέλος θα τα καταφέρουμε σίγουρα» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε εκδήλωση του Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών.

«Τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά. Τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις και για τα κόκκινα δάνεια που είναι η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικών χρεών που έχει γίνει, ο αγώνας για την προσέλκυση επενδύσεων, οι διεθνείς διαγωνισμοί για τους υδρογονάνθρακες και οι συμμαχίες για αυτό, είναι φωτογραφίες ενός πολυμέτωπου αγώνα που κάνουμε…Για να βγει η χώρα από την κρίση και για να μη ξαναπέσει εξαρτάται από την παραγωγική ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, εν ολίγοις από την εξωστρέφεια» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία και να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, ενώ είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση θεσπίζει κίνητρα για να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά και για να βοηθήσει τις startups επιχειρήσεις.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.