Σε λειτουργία ο σταθμός του προαστιακού στον Ταύρο


Από χθες λειτουργεί ξανά, μετά από πέντε χρόνια, ο νέος σταθμός του προαστιακού σιδηρόδρομου στον Ταύρο, που βρίσκεται μεταξύ Ρουφ και Ρέντη.

Ο νέος σταθμός αρχικά θα λειτουργεί χωρίς ανελκυστήρες, οι οποίοι αναμένεται να λειτουργήσουν τους πρώτους μήνες του 2015. Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εγκαινίασε το νέο σταθμό του προαστιακού, και μίλησε «για έναν ‘χορταριασμένο και εγκαταλελειμμένο σταθμό, που ανοίγει σήμερα και έτσι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν αυτό το γρήγορο και φθηνό μέσο».

«Παρέλαβα τις συγκοινωνίες πριν από 14 μήνες με την εντολή να απολύσω 900 εργαζόμενους στις συγκοινωνίες, 500 στον ΟΣΕ, και να αυξήσουμε τα εισιτήρια. Σήμερα κάνουμε προσλήψεις στις συγκοινωνίες, μειώσαμε κατά 30% την τιμή των μετακινήσεων για τους πολίτες, και ταυτόχρονα διαρκώς αναβαθμίζουμε το συγκοινωνιακό έργο. Αυτή είναι η αξία της πολιτικής, που τόσο αμφισβητούμε τον τελευταίο καιρό» υπογράμμισε ο κ. Χρυσοχοΐδης και αναφέρθηκε στην πολιτική που ακολουθεί το υπουργείο Μεταφορών για «να γίνουν οι συγκοινωνίες εργαλείο της καθημερινότητας των πολιτών».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.