Στα περίπτερα η γιορταστική «Ορθόδοξη Αλήθεια»


Κυκλοφορεί από αύριο Τετάρτη 28 Οκτωβρίου η εβδομαδιαία εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια με πρώτο θέμα «Το ΟΧΙ της Εκκλησίας» και το άρθρο του π. Γεώργιου Μεταλληνού για τις θυσίες του κλήρου στον αγώνα του έθνους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ρεπορτάζ για τον μικρό ναό του Αγίου Νικολάου μέσα στο θωρηκτό Αβέρωφ όπου προσεύχονταν οι ήρωες αλλά και η άγνωστη ιστορία με τον μητροπολίτη Εδέσσης Διονύσιο που διέσωσε το θρυλικό πλοίο.

Επίσης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης ομολογεί :«έχω βιώσει θαύμα και γι’ αυτό έχω πιστέψει».

Διαβάστε επίσης όλο το παρασκήνιο και τις ζυμώσεις εντός της κυβέρνησης για την αλλαγή του διοικητή του Αγίου Όρους.

Ακόμα ο π. Χριστόφορος Μελάς περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές με τους μετανάστες στην Κάλυμνο, ενώ η εφημερίδα αναλύει τα στοιχεία σοκ για το δημογραφικό που δείχνουν ότι η πατρίδα γερνάει.

Η Ορθόδοξη Αλήθεια κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας και κοστίζει 1,5 ευρώ. Παράλληλα υπάρχει και η «πλούσια έκδοση» με 3,5 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνεται το δεύτεροcd της σειράς Πατριαρχικό αναλόγιο με ύμνους που ψάλει ο Κωνσταντίνος Πρίγγος και το σπουδαίο βιβλίο Μικρή Φιλοκαλία (β’ μέρος).

Τα σχόλια έχουν κλείσει.