Στους δρόμους ξανά τα Pony!


Άδεια πιστοποίησης και κυκλοφορίας οχημάτων στην ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία PONY-NAMCO έδωσε η ελληνική κρατική αρχή διαπίστευσης ΕΒΕΤΑΜ, μετά από έγκριση του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), όπως αποκάλυψε στο Star ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Αυτή η επένδυση θα δώσει πολλά οφέλη, όχι μόνο για τις 410 θέσεις εργασίας, αλλά εκατοντάδες θέσεις εργασίας έμμεσα. Όλα θα γίνονται στην Eλλάδα. Εμμέσως θα έχουμε κοντά στις 2.500 θέσεις εργασίας» τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης ευχαρίστησε τους Προέδρους τιυ ΕΣΥΔ και της ΕΒΕΤΑΜ Άγγελο Τόλκα και Θωμά Παπαλιάγκα, «δύο νέα παιδιά που βοήθησαν πάρα πολύ για να γίνει πραγματικότητα η επανακυκλοφορία των ελληνικών αυτοκινήτων PONY στους ελληνικούς δρόμους».

«Ο στόχος όλων εμάς είναι να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να βάζει προσκόμματα σε παραγωγικές επενδύσεις. Μια τέτοια επένδυση δεν μπορούσε να σταματήσει. Πρέπει να είναι με βάση τους κανόνες και τις οδηγίες. Εμείς πρέπει να δώσουμε την ώθηση και όχι να βρίσκουμε μικρά προσκόμματα, για να μην χρειάζεται η εταιρεία να πάει λόγου χάριν σε μια γερμανική εταιρεία να κάνει πιστοποίηση. Τώρα πλέον αυτό δεν χρειάζεται να πάει σε μια γερμανική εταιρεία, αλλά θα πιστοποιηθεί από ελληνική εταιρεία, η οποία κάνει πιστοποιήσεις στην Κίνα, στην Ρωσία κτλ. Έτσι θα έχουμε πολλαπλάσια αποτελέσματα» κατέληξε ο Υφυπουργός.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.