Συγχαρητήρια Σαμαρά και Κικίλια στην αστυνομικό που εντόπισε τον Μαζιώτη


Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας χθες και σήμερα σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ξεκαθάρισε ότι η χθεσινή επεισοδιακή σύλληψη του πιο επικίνδυνου κακοποιού Νίκου Μαζιώτη δεν ήταν τυχαία, αλλά αποτέλεσμα της δράσεως της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

«Μόνο τυχαία δεν ήταν η χθεσινή επιχείρηση για τη σύλληψη Μαζιώτη» είπε ο κ. Κικίλιας, ο οποίος δημόσια ευχαρίστησε και συνεχάρη, εκ μέρους του Πρωθυπουργού και του ιδίου, την 25χρονη αστυνομικό της Αντιτρομοκρατικής, η οποία πρώτη αναγνώρισε το Μαζιώτη στο Μετρό της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ο Μαζιώτης χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του το Μετρό. Γι’ αυτό, μικρές ομάδες 2-3 αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής αναζητούσαν τον τρομοκράτη στις 3 γραμμές του Μετρό.

Η ομάδα, που τον εντόπισε χθες στην Ομόνοια, τον ακολούθησε μέχρι το κατάστημα με τα είδη κάμπινγκ στο Μοναστηράκι, και, αφού επιβεβαίωσε την ταυτότητά του, ενημέρωσε το κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομίας, το οποίο κατηύθυνε τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προς το σημείο. Ακολούθησε η συμπλοκή στην διασταύρωση των οδών Ερμού και Αθηνάς, η καταδίωξη του Μαζιώτη, η δεύτερη συμπλοκή στην οδό Μητροπόλεως και τελικά η σύλληψή του.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.