Συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τα ρέστα επειδή δεν διορίζονται δικά τους παιδιά!


Επίθεση κατά του διορισθέντος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας εξαπέλυσαν συνδικαλιστές του …ΣΥΡΙΖΑ! Τον καταγγέλλουν με επιστολή τους στην πολιτική ηγεσία ότι προτιμά στελέχη της ΠΑΣΚ και όχι «δικά τους παιδιά», και απαιτούν την παραίτησή του εάν δεν αλλάξει πολιτική.

Στη σχετική επιστολή, που αποκαλύπτει το protothema.gr, οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως αν συνεχιστεί αυτή η τακτική ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει ψηφοφόρους, διότι οι αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα απογοητεύουν τους υπαλλήλους που είναι προσκείμενοι στο κόμμα, και θεωρούν ότι πρέπει και εκείνοι να τακτοποιηθούν.

Το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας είναι “ένα σημαντικό εργαλείο, το οποίο θα μπορούσε με σωστή λειτουργία και αναβάθμιση να προσφέρει πολλά στην προστασία των εργαζομένων και να βοηθήσει την εικόνα της αριστερής κυβέρνησης… Δυστυχώς όμως η κατάσταση στο ΣΕΠΕ είναι χειρότερη από ποτέ όπως διαπιστώνει το σύνολο των υπαλλήλων – με την εξαίρεση ίσως κάποιων βολεμένων της ΠΑΣΚ – με κύρια ευθύνη του Ειδικού Γραμματέα”, αναφέρει το κείμενο.

φωτογραφίες: Πρώτο Θέμα

Τα σχόλια έχουν κλείσει.