ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί αφήσαμε τους μετανάστες στην Ομόνοια και όχι στην Εκάλη


«Τους αφήσαμε στην Ομόνοια, γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμπατριώτες τους, το μετρό. Στο επιχείρημα “γιατί όχι στην Εκάλη;” απαντώ τι να κάνουν στην Εκάλη….! Είναι σαν το ερώτημα “γιατί δεν τους πάει η υπουργός στο σπίτι της;”! Επειδή το Υπουργείο εδώ έχει γίνει το σπίτι μου θα τους φέρω εδώ, στο Υπουργείο, αν ενοχλούν. Έχει πολλούς διαδρόμους…».

Αυτές τις ανοησίες φέρεται να δηλώνει προκλητικά η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου απόψε στον Αντώνη Σρόϊτερ κα την εκπομπή «Αυτοψία», που θα προβληθεί από τον Alpha.

Η ανοησία της κ. Χριστοδουλοπούλου σπάει κάθε ρεκόρ, αφού φέρεται να διαψεύδει ακόμη και τις εικόνες με τους άστεγους λαθρομετανάστες, που περιφέρονται πάλι στην Αθήνα. «Το ότι κοιμούνται στο δρόμο και δεν έχουν πού να πάνε και ότι ψάχνονται είναι ψέμα… Στους όρους που έχουμε βάλει είναι να δηλώσει οικία κατοικίας αλλά και Αστυνομικό Τμήμα που θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 15 μέρες» φέρεται να λέει η κ. Χριστοδουλοπούλου και η επιστήμη σηκώνει «ψηλά τα χέρια»…

Τα σχόλια έχουν κλείσει.