Τα συγχαρητήρια του Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν


«Θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συναισθήματα τη στιγμή που βιώνετε την αρνητική πλευρά της Δημοκρατίας. Θα ήθελα να χαιρετίσω την τόλμη και την επιμονή με την οποία δουλέψατε στο εσωτερικό αλλά και στη διεθνή σκηνή, για να κρατήσετε τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Ελλάδας. Είναι ένας από τους λόγους που θέλω να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια».

Με αυτά τα θερμά λόγια έστειλε το δικό του μήνυμα ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ Ντ’ Εστέν στον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Απαντώντας ο Αντώνης Σαμαράς, έγραψε: «Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε. Θα ήθελα να σας εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για τα θερμά λόγια υποστήριξης. Η πολιτική μας μάχη συνεχίζεται. Θα προχωρήσουμε μπροστά  όπως κάνατε και εσείς ο ίδιος με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, για ένα όραμα μιας Ευρώπης με τις αξίες της συναίνεσης, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. Η ευχή μου είναι να δω μια Ευρώπη δυνατή και ενωμένη. Μια Ευρώπη που έχει σαν προτεραιότητα τη νέα γενιά της. Μια Ευρώπη για το λαό της. Είναι για αυτό το όραμα της Ευρώπης που θα συνεχίσω να εργάζομαι. Η Ελλάδα θα είναι μέρος αυτής της Ευρώπης»

Τα σχόλια έχουν κλείσει.