Τρεις φίλοι από τα παλιά… ήρθαν στις 3 το μεσημέρι!


Στις 3 σήμερα το μεσημέρι τρεις φίλοι από τα παλιά, ο Κλάους Μαζούχ, ο Ρίσι Γκογιάλ και ο Ντέκλαν Κοστέλο, η τρόϊκα των «θεσμών» δηλαδή, ξανάπιασαν δουλειά και άρχισαν τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Ξοδεύθηκαν 45 μέρες από τις εκλογές και απίστευτα δισ. κόστος για την ελληνική οικονομία, ώστε η σκληρή πραγματικότητα να πάρει τη θέση της αριστερίστικης φαντασίωσης…

Το …νέο σχήμα βαφτίστηκε από την «κολυμπήθρα» του Μεγάρου Μαξίμου με το ροκ όνομα «Brussels Group» και μεσαία στελέχη του φτάνουν αύριο στην Αθήνα, για να «στρογγυλοκαθίσουν» και πάλι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει μην έλθουν τα κλιμάκια στην Αθήνα και τους πάρει καμία κάμερα, ενώ στην ίδια ώρα στις Βρυξέλλες συνομιλούν με τους ίδιους που συνομιλούσαμε και εμείς» δήλωσε εύστοχα σήμερα στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στην πραγματική διαπραγμάτευση, διότι μέχρι στιγμής έπαιζαν θέατρο. Έπαιζαν με συμβολισμούς και με λέξεις. Τώρα μπαίνουν στην ουσία, συζητάνε με αριθμούς, με την τρόικα και εδώ. Στο μεταξύ, ο λογαριασμός ανεβαίνει, αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι σε όλη την κοινωνία και στο ΣΥΡΙΖΑ που αρχίζουν να βλέπουν τι γίνεται» επεσήμανε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ βουλευτής Κώστας Καραγκούνης.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.