Υπέρηχοι κατά των αιμορροΐδων


Επανάσταση στη θεραπεία των αιμορροΐδων δημιουργεί η εξέλιξη της τεχνολογίας με το νέο ασύρματο μηχάνημα υπερήχων TRILOGY! Η θεραπεία των αιμορροΐδων γίνεται πλέον πολύ γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.


«Η νέα γενιά TRILOGY, συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου με τους υπερήχους με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας» τονίζει ο διαπρεπής χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής και Δ/ντης Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου.

«Για τους ασθενείς, προσθέτει ο Δρ. Ξιάρχος, η μέθοδος προσφέρει μια ασφαλή και πιο ριζική θεραπεία σε σχέση με τις συμβατικές μεθόδους, με άμεση αποτελεσματικότητα και ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροιδοπάθειας ακόμα και του πιο προχωρημένου σταδίου!»
Για του χειρουργούς το TRILOGY δίνει τα πλεονεκτήματα των υπερήχων (DOPPLER), χωρίς καλώδια συνδεδεμένα σε αυτό. Με μια Bluetooth σύνδεση μεταξύ της κεντρικής μονάδας και της συσκευής παρέχεται η μέγιστη ακρίβεια ανίχνευσης των παθολογικών αιμορροϊδικών αγγείων με παράλληλη άνεση και ελευθερία χειρισμού της συσκευής χωρίς κανένα περιορισμό στις κινήσεις του χειρουργού.
Σύμφωνα με το Δρ Ξιάρχο, που έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από δύο χιλιάδες επεμβάσεις θεραπείας αιμορροΐδων με υπερήχους, η τρίτη γενιά της μεθόδου ,περιλαμβάνει την κορυφαία τεχνολογία σε μια μικρή, εύκολη στο χειρισμό συσκευή η οποία παρέχει το ύψιστο επίπεδο χειρουργικής άνεσης.
Προσφέρει τη μέγιστη ευελιξία : η ασύρματη σύνδεση επιτρέπει την κυκλική κίνηση και το χειρισμό της συσκευής σε όλες τις θέσεις που επιθυμεί ο χειρουργός πριν τη τοποθέτηση των ραφών ( των απολινώσεων των αγγείων) σε όλους τους άξονες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.